QE2 Story Forum
General QE2 => Miscellaneous QE2 => Topic started by: Rob Lightbody on Jan 16, 2011, 11:04 PM

If you were lucky enough to travel on QE2, you can work this out  your ratio is the number of days you spent on board QE2, divided by the number of days you've spent on here! You can use hours too, the effect is the same.
Mine is, tragically, 15d/75d(!) = 0.2

Right....
I see I have been online to the forum for 17 days 13 hours and a few minutes; let's call that 17½ days for convenience.
My time on board QE2 was 6 nights, allowing for the boarding / disembarking times it was close enough to 6¾ days.
So...
6.75 / 17.5 = 0.3857

I've been on the forum for 13 days, 8 hours and 52 minutes. Which is roughly 13.375 days. And I spent about 8.75 days on QE2.
So 13.375 / 8.75 = 0.6542056, approximately 0.7 days. If I did the math correctly.
(I'm taking time spent on board QE2 to mean the duration of the voyage/cruise and not actual time spent on board the ship. My math is way too awful to calculate that. ;D)

Other way round, Avariel! Days divided by forum time... ;)

Mine is 3.33.
Eight crossings that I'll call 5 days each is 40 days. Been on the forum 11 days, 16 hrs which I'll call 12 days. That make it 3.33 which should hold for another month or so.

Other way round, Avariel! Days divided by forum time... ;)
WHOOPS. Told you my math was bad.
I'll recalculate later/tomorrow. When I am less sleepy.

I think you've done the maths right, just shown it with the lead numbers the wrong way round.
8.75 / 13.375 gives the same number that you wrote down.

I have sailed 51 days on QE2 and have been on the forum 11 days 9 hours and 43 minutes which is just over 11 and a third days. So does that make the ratio 4.5?

23 Days onboard divided by 11 days here equals 2.09.

66 divided by about 11 is about a ratio of 6 (I think!)

I'm envious of everybody who's real qe2 time still exceeds their time spent here! I passed that milestone in early 2009!

12 nights /4 days = 3
Can I add 0.5 for a Prince's Trust lunch? :)
It would improve my ratio to 3.125

Well i just worked my sums 2003 days spent on board and 56 days here that makes my ratio 35.76 Is it right?
Louis

Well i just worked my sums 2003 days spent on board and 56 days here that makes my ratio 35.76. Is it right?
Louis
Lucky man, Louis!!! It will take you a long long time to reach a ratio of 1. ;D

Mine is 83 d aboard / 14 d here = 5.92

If l have worked mine out correctly its about 141 days and 19 on here is about 7.4
I dont suppose ship visits count that can add another few days ???
But it doesnt matter how much or how many, we are all No 1 fans of QE2 ;D ;D

I 've worked out that I spent 2658 day's on QE2 and have only clocked up 21 hours and 14 minutes on here ...can somebody do the math please!